PHÒng gd&Đt bình giang



tải về 41.27 Kb.
Chuyển đổi dữ liệu20.05.2018
Kích41.27 Kb.

PHÒNG GD&ĐT BÌNH GIANG


ĐỀ CHÍNH THỨC




ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II NĂM HỌC 2012 - 2013

MÔN: TIẾNG ANH – LỚP 9

Thời gian làm bài: 45 phút



(Đề bài gồm 2 trang)


Học sinh l­ưu ý: + Làm bài vào tờ giấy thi (Không làm bài vào đề thi này).

+ Phần trắc nghiệm: Chỉ cần ghi câu (I, II…), ý (1, 2…) và đáp án (A, B, C hoặc D).

+ Phần tự luận: Viết đầy đủ theo yêu cầu của từng bài.

I. Listen and choose the best answer marked A, B, C or D for each question. (2.5 pts)


1. What have traveled to the Moon?

A. animals B. spaceships C. aliens D. UFOs

2. What doesn’t the Moon have?

A. air and water B. craters C. mountains D. rocks

3. When did astronauts first land on the Moon?



A. 1669 B. 1996 C. 1969 D. 1696

4. What did they bring back from the Moon?

A. rocks B. plants C. animals D. some craters

5. What do scientists believe?

A. There used to be big floods on the Moon.

B. There used to be living things on the Moon.

C. Aliens landed and dug the holes on the Moon.

D. Meteorites smashed into the Moon millions of years ago and formed the craters.


II. Choose the best option marked A, B, C or D to complete each sentence or substitute for the underlined part. (2.5 pts)


1. Minh was very unhappy. He smiled ___________ at me when he met me this morning.

A. sad B. sadly C. sadness D. sadden

2. Who will take care of their children when they are away?

A. look after B. look for C. look at D. go on

3. My parents suggested that I ___________ study harder to pass the exams.

A. might B. could C. had to D. should

4. If people ___________ public transport, there will be less pollution.

A. will use B. use C. to use D. used

5. She studies well and has good behavior, ________ her parents and teachers love her so much.

A. so B. however C. or D. but

6. I suggest ___________ elderly people with their housework.

A. help B. to help C. helped D. helping

7. Tuan: What is in the box?

Vinh: It ___________ be a clock.

A. should B. shall C. might D. ought

8. Hanh: That’s a beautiful picture, Hoa.

Hoa: ________________________.

A. It’s my pleasure B. Thanks C. I’d love to D. No, of course not

9. Lan didn’t got good marks ___________ she was very lazy.

A. but B. however C. so D. because

10. What is the name of the boy ___________ won the first frize in the contest?

A. which B. who C. when D. where


III. Read the passage carefully then answer the questions below. (2.5 pts)


Many people still believe that natural resources will never be used up. Actually, the world's energy resources are limited. Nobody knows exactly how much fuel is left. However, we also should use them economically and try to find out alternative sources of power. According to Professor Marvin Burnham of the New England Institude of Technology, we have to start conserving coal, oil and gas and use nuclear power.

However, many people don't agree to use nuclear power because it is very dangerours. What would happen if there were a serious nuclear accident? Radioactivity causes cancers and may badly affect the future generations. The most effective thing we can do now is that we should use natural resources as economically as possible.

1. What do many people still believe?

2. Do we know exactly how much fuel is left?

3. According to Professor Marvin Burnham, what do we have to do?

4. Why do many people disagree to use nuclear power?

5. What is the most effective thing we can do now?

IV. Do as directed at the end of each sentence. (2.5 pts)


1. you / worried / am / that / back / I / come / won’t. (Rearrange the words given to make a meaningful sentence)

=> __________________________________________________________________________.

2. He was very tired. However, he went to school this morning. (Rewrite the sentence beginning with the word given)

=> Even though _______________________________________________________________.

3. Although Video games aren’t good for students,____________________________________. (Complete the sentence)

4. Tom can read in English. He can’t write in English. (Combine two sentences into one, using one of these connectives: and, but, or, so, therefore, however, because)

=> Tom _____________________________________________________________________.

5. I like the cartoons. She gave me the cartoons last week. (Combine two sentences into one, using “who”, “which” or “that”)

=> I_________________________________________________________________________.
---The end---
Họ tên thí sinh:………………...........…. Số báo danh:……….…….........……

Chữ kí giám thị 1: ……………........….. Chữ kí giám thị 2:………...........….…



PHÒNG GD&ĐT BÌNH GIANG



HƯỚNG DẪN, BIỂU ĐIỂM CHẤM BÀI

KIỂM TRA HỌC KÌ II NĂM HỌC 2012 - 2013

MÔN: TIẾNG ANH - LỚP 9

(Hướng dẫn gồm có 01 trang)


Câu I: (Tổng điểm: 2,5 - mỗi câu chọn đúng được 0,5 điểm)

1. B

2. A

3. C

4. A

5. D

Câu II: (Tổng điểm: 2,5 - mỗi câu chọn đúng được 0,25 điểm)

1. B

2. A

3. D

4. B

5. A

6. D

7. C

8. B

9. D

10. B

Câu III: (Tổng điểm: 2,5 - mỗi câu đúng được 0,5 điểm)

Chú ý: Các đáp án khác với các đáp án gợi ý nhưng đúng và hợp lý thì vẫn cho điểm tối đa.

1. They/ Many people still believe that natural resources will never be used up.

2. No, we don’t.

3. According to Professor Marvin Burnham, we have to start conserving coal, oil and gas (0,25 pt) and use nuclear power. (0,25 pt)

4. Many people disagree to use nuclear power because it is very dangerours.

OR: Because it is very dangerours.

5. The most effective thing we can do now is that we should use natural resources as economically as possible.

OR: We should use natural resources as economically as possible.



Câu IV: (Tổng 2,5 - mỗi câu viết đúng được 0,5 điểm)

1. I am worried that you won’t come back.

2. Even though he was very tired, he went to school this morning.

3. Although video games aren’t good for students, ___________________.



Mọi đáp án đúng và hợp lý đều được điểm tối đa. Ví dụ: they still spend much time playing them.

4. Tom can read in English but he can’t write in English.

OR: Tom can read in English. However, he can’t write in English.

5. I like the cartoons which/ that she gave me last week.

-----The end-----

PHÒNG GD&ĐT BÌNH GIANG


NỘI DUNG BÀI NGHE BÀI KIỂM TRA HỌC KÌ II

MÔN TIẾNG ANH - LỚP 9

NĂM HỌC 2012 -2013


(Giáo viên đọc với tốc độ trung bình 03 lần)

Even though spaceships have traveled to the Moon, people cannot visit the Moon without special suits. The Moon has no air or water. Plants and animals can’t live there either. Astronauts first landed on the Moon in 1969. After that, there were six more trips to the Moon. They brought back Moon rocks, which scientists are still studying. There are holes, or craters, all over the Moon’s surface. Scientists believe that meteorites smashed into the Moon millions of years ago and formed the craters.






: null -> file van ban
file van ban -> KẾ hoạch năm họC 2014 2015
file van ban -> THÔng tin chung về SÁng kiến tên sáng kiến: Phát hiện, tuyển chọn và bồi dưỡng học sinh giỏi
file van ban -> 1. Mục đích Điều chỉnh nội dung dạy học để dạy học phù hợp với chuẩn kiến thức, kĩ năng của chương trình giáo dục phổ thông (CT), phù hợp với thời lượng dạy học và điều kiện thực tế các nhà trường
file van ban -> TRƯỜng thpt cẩm giàng số: 01/kh cộng hoà XÃ HỘi chủ nghĩa việt nam
file van ban -> HỌp chuyên môn a/ Kiểm diện:Đủ Thành phần
file van ban -> Độc lập Tự do Hạnh phúc
file van ban -> I Đánh giá công tác tháng 10 1 Tư tưởng chính trị
file van ban -> Số: /kh v/v tổ chức kiểm tra định kỳ cuối năm học 2014 2015
file van ban -> Ubnd tỉnh hải dưƠng sở giáo dục và ĐÀo tạO
file van ban -> Ubnd tỉnh hải dưƠng sở giáo dục và ĐÀo tạO




Cơ sở dữ liệu được bảo vệ bởi bản quyền ©hocday.com 2019
được sử dụng cho việc quản lý

    Quê hương