ĐỀ thi thử ĐẠi họC, cao đẲng năM 2013 ĐỀ luyện thi môn thi: tiếng anh; Khối: D



tải về 166.91 Kb.
Chuyển đổi dữ liệu15.01.2018
Kích166.91 Kb.




Nguồn: diemthi.24h.com.vn



ĐỀ THI THỬ ĐẠI HỌC, CAO ĐẲNG NĂM 2013

ĐỀ LUYỆN THI Môn thi: TIẾNG ANH; Khối: D



(Đề thi có 04 trang) Thời gian làm bài: 90 phút.

Họ, tên thí sinh: ......................................................... Số báo danh: ...................... Mã đề thi _ _ _ _
ĐỀ THI GỒM 80 CÂU (TỪ QUESTION 1 ĐẾN QUESTION 80) DÀNH CHO TẤT CẢ THÍ SINH
Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

Question 1: A. bill B. pile C. sin D. pin

Question 2: A. cat B. flat C. mate D. spat

Question 3: A. learned B. moved C. looked D. preferred



Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the rest in the position of the main stress in each of the following questions.

Question 4: A. project B. profit C. protest D. progress

Question 5: A. village B. visit C. permit D. limit

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 6: It was announced that neither the passengers nor the driver _______ in the crash.

A. were injured B. are injured C. was injured D. have been injured

Question 7: The children had been _______ of the danger, but had taken no notice.

A. warned B. explained C. prevented D. shown

Question 8: The _______ of the bank where he worked was not in the center of the city.

A. branch B. seat C. house D. piece

Question 9: The child was told to _______ for being rude to his uncle.

A. excuse B. apologize C. forgive D. confess

Question 10: Because it rained very heavily all day they had to ______ the garden party until the following Saturday.

A. pre-arrange B. postpone C. re-arrange D. preserve

Question 11: The old houses were _______ down to make way for a block of flats.

A. put B. hit C. banged D. knocked

Question 12: The rise in house prices _______ him to sell his house for a large profit.

A. managed B. succeeded C. enabled D. achieved

Question 13: He always did well at school _______ having his early education disrupted by illness.

A. on account of B. in spite of C. in addition to D. even though

Question 14: The judge _______ the criminal to twenty years in prison.

A. penalized B. punished C. sentenced D. inflicted

Question 15: He _______ me by asking me stupid questions while I’m working.

A. annoys B. quarrels C. damages D. interests

Question 16: Be quiet! It’s rude to _______ people when they are speaking.

A. interfere B. interrupt C. prevent D. introduce

Question 17: He went to a seaside resort because he was _______ on water-skiing.

A. keen B. enthusiastic C. interested D. impassioned

Question 18: If there _______ some restaurants near the hotel, the tourist would not have to take taxis.

A. were B. was C. will be D. would be

Question 19: The department requires someone with _______ in international law.

A. exploration B. experience C. explanatory D. expectant

Question 20: Please use the parking spaces _______ for visitors.

A. be designating B. are designating C. were designated D. designated

Question 21: _______ the manager's suggestions were reasonable, the supervisor agreed with them.

A. Until B. Although C. Because D. Even though

Question 22: The _______ of his first novel appeared in The Times yesterday.

A. review B. survey C. inspection D. appraisal

Question 23: Please don’t waste everybody else’s time as well as _______.

A. we B. us C. ours D. ourselves

Question 24: “Why didn’t you attend the concert?”    “I would have gone if I ______ time”.

A. have had B. have C. would have D. had had

Question 25: The fire caused _______ damage that the factory had to be demolished.

A. so much B. too much C. such much D. very much

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks from 26 to 35.

Imagine you are studying English at a small college in the Midwestern United States. The local newspaper rarely has news about your native country. (26) ______, it prints very (27) ______ foreign news, but this does not bother you (28) ______. You sit comfortably in your apartment, turn on your (29) ______ computer, and ask for the foreign news. The screen is immediately (30) ______ with news from (31) ______ the world.

Computers have (32) ______ an information “superhighway”. Today, computers can work together - they can network with (33) ______. The worldwide computer (34) ______ is called the Internet. (35) ______ the Internet, you can find all kinds of information and news from people and countries around the world.

Question 26: A. Despite B. In fact C. Because D. Although

Question 27: A. little B. many C. few D. a lot

Question 28: A. ever B. already C. at all D. nothing

Question 29: A. person B. personified C. personally D. personal

Question 30: A. filled B. full C. made D. taken

Question 31: A. in B. on C. all above D. all over

Question 32: A. written B. created C. composed D. invented

Question 33: A. itself B. themselves C. each other D. together

Question 34: A. keyboard B. laptop C. CPU D. network

Question 35: A. Use B. Using C. Used D. To using

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 36 to 45.

Under the Medicare insurance policy, people approaching 65 may enroll during the seven-month period that includes three months before the sixty-fifth birthday, the month in which the birthday falls, and three months after the birthday. However, if they wish the insurance coverage to begin when they reach 65, they must enroll three month s before their birthday. People who do not enroll within their first enrollment period may enroll later, during the first three months of each year. Those people, however, must pay 10% additional for each twelve-month period that elapsed since they first could have enrolled. The monthly premium is deducted from social security payments, railroad retirement or civil service retirement benefits.

Question 36: The author’s purpose is to _______.

A. describe the benefits of Medicare B. stimulate enrollment in Medicare

C. advertise Medicare D. tell people when they may enroll in Medicare

Question 37: People would pay 10% more for their insurance if they _______.

A. were under 65 B. applied seven months before their sixty-fifth birthday

C. enrolled after their sixty-fifth birthday D. enrolled in a private plan

Question 38: To start coverage by Medicare on their sixty-fifth birthday, people must apply ________.

A. seven months before their birthday B. four months before their birthday

C. three months before their birthday D. the month in which their birthday occurs

Question 39: The word “deducted” in the passage can be replaced by _______

A. taken away B. protected

C. subtracted D. escaped

Question 40: The seven-month period described in this passage includes _______.

A. seven months before the subscriber’s birthday

B. seven months after the subscriber’s birthday

C. seven months since the subscriber’s birthday

D. three months before, three months after, and the month during which the subscriber’s birthday occurs

Question 41: The word “elapsed” in the passage most closely means _______.

A. passed B. finished C. ended D. expired

Question 42: The period after the sixty-fifth birthday during which people may apply for Medicare is _______.

A. a quarter of a year B. seven months C. one month D. January 1 to March 31 yearly

Question 43: Medicare subscriber’s premiums _______.

A. are due the first of every month B. are taken out of their salaries

C. are subtracted from their pension D. come from the government

Question 44: The word “civil service” in this passage is relating to _______.

A. the government workers B. the citizens of a country

C. the office workers D. the factory workers

Question 45: You can infer that people over 65 who enroll two years after they could have enrolled pay 10% more for

two years and then could _______.

A. continue to pay more than people who enrolled before they were 65

B. pay less than people who enrolled before 65

C. pay the same as people who enrolled before 65

D. be excluded from the Medicare plan completely

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

Question 46: Almost all the students were confusing because Ms. Kelly’s explanation was unclear.

A B C D

Question 47: Many news story which deal with TV and film personalities are often exaggerated.



A B C D

Question 48: A secretary told me an important file had left in the lunch room just the other day.

A B C D

Question 49: Approximately one-fifth of a worker’s income to pay in taxes and social security.



A B C D

Question 50: With the victory over Germany in the final match, Brazil became the first team won the trophy five times.

A B C D

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks from 51 to 60.

April 1 is April Fools’ Day. May people like to play jokes or tricks on this day. The jokes are (51) ______ only. They are not harmful or mean. (52) ______ example, children may (53) ______ their parents by putting salt in the sugar jar.

Sometimes you can (54) ______ April Fools’ Day jokes on the radio or television. Newspapers often have silly stories on April 1, too. (55) ______ you believe the jokes on the radio, TV, or in the newspaper, you are an “April Fool”.

Nobody knows where or when April Fools’ Day started. Some people believe it started in France (56) ______. Some people think it started long ago in Italy. Other people believe it started in India. Some people think April Fools’ Day started (57) ______ the spring weather. In the spring, the weather changes every day. The spring weather tricks people. But people in Mexico (58) ______ Fools’ Day in winter, on December 28.

It doesn’t (59) ______ where and when April Fools’ Day began. People like it because they can play jokes (60) ______ friends and relatives.

Question 51: A. of interest B. for fun C. by fun D. in interest

Question 52: A. To B. With C. By D. For

Question 53: A. trick B. play C. respect D. observe

Question 54: A. watch B. listen C. read D. hear

Question 55: A. Because B. Although C. If D. Since

Question 56: A. in 1500s B. in some 1500s C. in the 1500 D. in the 1500s

Question 57: A. in spite of B. because C. because of D. since

Question 58: A. enjoy B. celebrate C. organize D. renew

Question 59: A. matter B. problem C. concern D. worry

Question 60: A. about B. with C. on D. for

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Question 61: He suggested _______ to a holiday camp.

A. Mary that she should go B. Mary should go

C. Mary to go D. Mary going

Question 62: John said that no other car could go _______.

A. so fast like his car B. as fast like the car of him

C. as fast like his car D. as fast as his car

Question 63: I’m looking for a _______ for my bedside table.

A. cheap white Taiwanese clock radio. B. white cheap Taiwanese clock radio.

C. Taiwanese cheap white clock radio. D. Taiwanese white cheap clock radio

Question 64: In Suicide, Durkheim studied the reasons _______.

A. why do individuals commit suicide B. why individuals commit suicide

C. why commit individuals suicide D. why commit suicide individuals

Question 65: I assure you that _______.

A. I had no intention of offending you. B. there was no intention of offending you.

C. I have no idea of offending you. D. there was no point to offend you.



Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 66: She usually spends one hour driving to work every day.

A. She usually works one hour every day. B. It usually takes her one hour to drive to work every day.

C. She usually goes to work by car once a day. D. It usually takes her one hour to work on her car everyday.

Question 67:I’d rather be hungry than eat that food.

A. I am hungry and I want to eat that food. B. I can’t stand being hungry so I’ll eat that food.

C. I am hungry enough to eat that food. D. I prefer being hungry to eating that food.

Question 68: “As I get older, I want to travel less.”

A. I’m getting older, so I don’t want to travel . B. The more I get old, the less I want to travel.

C. I don’t want to travel because of my old age. D. The older I get, the less I want to travel.

Question 69: He was such a bright student that he could solve all the math problems.

A. He was not bright enough to solve all the math problems.

B. He was so intelligent that he could solve all the math problems.

C. The math problems were too difficult for him to solve.

D. All the math problems were so bright that he could solve them.

Question 70: There are many factors contributing to air pollution.

A. Air pollution results in many consequences. B. Air pollution is contributing to these phenomena.

C. Air pollution is the result of burning forests. D. Factors contributing to air pollution are numerous.



Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 71 to 80.

May 7, 1840, was the birthday of one of the most famous Russian composers of the nineteenth century Peter Illich Tchaikovsky. The son of a mining inspector, Tchaikovsky studied music as a child and later studied composition at the St. Petersburg Conservatory. His greatest period of productivity occurred between 1876 and 1890, during which time he enjoyed the patronage of Madame von Meck, a woman he never met, who gave him a living stipend of about $1,000.00 a year. Madame von Meck later terminated her friendship with Tchaikovsky, as well as his living allowance, when she, herself, was facing financial difficulties. It was during the time of Madame von Meck's patronage, however, that Tchaikovsky created the music for which he is most famous, including the music for the ballets of Swan Lake and The Sleeping Beauty.

Tchaikovsky's music, well known for its rich melodic and sometimes melancholy passages, was one of the first that brought serious dramatic music to dance. Before this, little attention had been given to the music behind the dance. Tchaikovsky died on November 6, 1893, ostensibly of cholera, though there are now some scholars who argue that he committed suicide.

Question 71: With what topic is the passage primarily concerned?

A. the life and music of Tchaikovsky

B. development of Tchaikovsky's music for ballets

C. Tchaikovsky's relationship with Madame Von Meck

D. the cause of Tchaikovsky's death

Question 72: Which of the following is closest in meaning to the word "productivity"?

A. fertility B. affinity C. creativity D. maturity

Question 73: The phrase "enjoyed the patronage of" probably means _________

A. liked the company of B. was mentally attached to

C. solicited the advice of D. was financially dependent upon

Question 74: Which of the following could best replace the word "terminated"?

A. discontinued B. resolved C. exploited D. hated

Question 75: According to the passage, all of the following describe Madame von Meck EXCEPT _________

A. She had economic troubles. B. She was generous.

C. She enjoyed Tchaikovsky's music. D. She was never introduced to Tchaikovsky.

Question 76: It is known that before Tchaikovsky, _______ .

A. the music behind the dance had been taken seriously

B. serous dramatic music had been already brought to dance

C. the music behind the dance had been given very little attention.

D. music had been famous for its rich melodic passages

Question 77: According to the passage, for what is Tchaikovsky's music most well known?

A. its repetitive and monotonous tones B. the ballet-like quality of the music

C. its lively, capricious melodies D. the richness and melodic drama of the music

Question 78: According to the passage, "Swan Lake" and "The Sleeping Beauty" are _________

A. dances B. songs C. operas D. plays

Question 79: Which of the following is NOT mentioned in the passage?

A. Tchaikovsky's influence on ballet music B. Tchaikovsky's unhappiness leading to suicide

C. the patronage of Madame von Meck D. Tchaikovsky's productivity in composing

Question 80: Which of the following is closest in meaning to the word "behind"?



A. supporting B. in back of C. going beyond D. concealing

------------THE END------------
ANSWER KEY



1

B

11

D

21

C

31

D

41

A

51

B

61

B

71

A

Correcting the mistakes:

2

C

12

C

22

A

32

B

42

D

52

D

62

D

72

C

46C confusing → confused

3

C

13

B

23

C

33

C

43

C

53

A

63

A

73

D

47A news story → news stories

4

C

14

C

24

D

34

D

44

A

54

D

64

B

74

A

48B had left → had been left

5

C

15

A

25

A

35

A

45

A

55

C

65

A

75

C

49C to pay → is paid

6

C

16

B

26

B

36

D

46

C

56

D

66

B

76

C

50C won → that won/to win

7

A

17

A

27

A

37

C

47

A

57

C

67

D

77

D




8

A

18

A

28

C

38

C

48

B

58

B

68

D

78

C




9

B

19

B

29

D

39

C

49

C

59

A

69

B

79

B




10

B

20

D

30

A

40

D

50

C

60

C

70

D

80

A






Điểm thi 24h

Xem tra điểm thi tốt nghiệp THPT                                       Đề thi đáp án tốt nghiệp THPT

Đề thi tốt nghiệp trung học phổ thông các năm                  Xem tra đáp án đề thi tốt nghiệp THPT

Trang / - Mã đề thi 109



: upload -> dethi dapan -> de thi thu dhcd -> 2013
2013 -> MÔN: tiếng anh chọn phương án (A hoặc B, C, D) ứng với từ có phần gạch chân có cách phát âm khác với các từ còn lại trong câu
2013 -> SỞ gd-đt bắc ninh đỀ thi thử ĐẠi học trường thpt thuận Thành số 1 LẦN 1 NĂm họC 2012- 2013 MÔn tiếng anh
2013 -> ĐỀ luyện thi đẠi họC, cao đẲng năM 2013 ĐỀ luyện thi môn thi: tiếng anh; Khối: D
2013 -> ĐỀ thi thử ĐẠi họC 2013 Môn thi: Tiếng Anh
2013 -> ĐỀ khảo sát chất lưỢng thi đẠi học năm họC: 2012 2013
2013 -> MÔN : ĐIẠ LÝ Thời gian làm bài: 180 phút không kể thời gian phát đề
2013 -> Đề thi thử ĐH môn Sử 2013 phần chung cho tất cả thí sinh. Câu 1
2013 -> ĐỀ thi thử ĐẠi học năM 2013 MÔN: ĐỊa lí
2013 -> Đề thi thử ĐH 2013 MÔn tiếng anh
2013 -> ĐỀ thi thử ĐẠi học lần I năm họC 2012-2013 Môn : Địa lí Thời gian : 180’




Cơ sở dữ liệu được bảo vệ bởi bản quyền ©hocday.com 2019
được sử dụng cho việc quản lý

    Quê hương