TRƯỜng đẠi học hà NỘi trung tâm Đào tạo Từ xa



tải về 40.62 Kb.
Chuyển đổi dữ liệu07.07.2016
Kích40.62 Kb.

TRƯỜNG ĐẠI HỌC HÀ NỘI Trung tâm Đào tạo Từ xa


BÀI KIỂM TRA ĐẦU VÀO
Họ và tên Thí sinh: _____________________________ Số báo danh: ___________

Ngày tháng năm sinh: ___________________ Ngày thi: ____/ / 2007


READING AND WRITING (100 minutes)

PhÇn 1: Chän tõ hoÆc nhãm tõ thÝch hîp nhÊt ®Ó ®iÒn vµo chç trèng. Khoanh mét trong c¸c ch÷ c¸i A, B, C hoÆc D ®· chän.

1. Have a good journey. When will you be .............. ?

A. return B. again C. leave D. back

2. I don't like these shoes; .............. , they're too expensive.

A. besides B. beside C. because D. since

3. I had great difficulty in getting .............. on the phone.

A. over B. through C. connect D. line

4. I .............. my car to my brother's girl friend, and she damaged it in an accident.

A. borrowed B. lent C. let D. gave

5. She .............. have married anyone she wanted to.

A. may B. could C. will D. can

6. You don't need to go shopping. There are a .............. eggs in the fridge.

A. some B. few C. little D. number

7. After putting it .............. three times, we finally went to Cua Lo for a holiday.

A. over B. in C. of D. off

8. There's a nice little .............. opposite our house.

A. coffee B. cafes C. cafe D. caffeine

9. We stood there .............. each other, not knowing exactly what to say.

A. looking B. seeing C. facing D. hitting

10. Last time I saw you, you were going to .............. a new job.

A. begin B. start C. look D. work

11. She promised to get the ticket, and she will do .............. as soon as possible.

A. this B. it C. so D. buy

12. I think you ought to go and .............. a doctor.

A. see B. talk C. speak D. visit

13. You'd better .............. on some warm clothes. It's cold today.

A. dress B. put C. wear D. make

14. The job was not very interesting, but on the other .............. it was well paid.

A. way B. side C. hand D. end

15. They .............. in a lot of extra police to control the crowd in the stadium.

A. moved B. brought C. hired D. made

16. .............. of the children is capable of looking after the children.

A. Neither B. Either C. No D. Not

17. She asked me if I had ever been in .............. with the police.

A. problem B. trouble C. difficulty D. prison

18. I went home before the .............. of the meeting. When did it stop ?

A. beginning B. start C. end D. close

19. Come and see me .............. you're in Ho Chi Minh City.

A. whatever B. whenever C. when D. however

20. I have always wanted to go and study English in a(n) .............. country.

A. overseas B. abroad C. foreign D. another

DO NOT WRITE HERE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



PhÇn 2: §äc ®o¹n v¨n sau ®©y vµ lÊy th«ng tin ®Ó lµm bµi tËp. Khoanh trßn mét trong c¸c ch÷ c¸i A, B, C hoÆc D ®Ó hoµn thiÖn hoÆc tr¶ lêi tèt nhÊt cho c¸c c©u 21 - 25

Dear Bac,

How are you? I am still working on the farm, but unfortunately I am going to leave here at the end of winter. Let me tell you why.

We had a terrible time a month ago. Thousands of insects came and ate many of the crops in the fields. The farmer is very worried because he thinks the insects will come again and destroy all the crops. He became so worried that he sold the farm last week, and that is why I have to leave here.

Soon, I will have to look for another job. Do you think you could help me find one? I like working on farms, so if you know anyone who needs a hard worker, please recommend me to them. I know that you are very busy at the moment and that you don't have much free time. But I really hope you can find time to help me. I don't know what else to do.

If I can't find a job, I'll have to go back home and stay with my parents. I know they will be upset if I did that. They are old and they don't have very much money. They couldn't support me as well as themselves.
I hope to hear from you soon.
Your friend

Van


  1. At the end of the month, Van is going to

A. work on the farm C. start a new job.

B. leave the farm D. buy a farm




  1. What did the farmer do last week?

  1. He sold his farm C. He destroyed his crops

  2. He killed many insects D. He became very worried




  1. At the moment, Bac is .........

  1. working on a farm C. helping Van

  2. living with her parents D. very busy




  1. If Van can't find a new job, she will go home and ....

  1. support her parents. C. live with her parents

  2. make her parents rich. D. work on her parents' farm.

  1. How does Van feel at the moment?

  1. Happy C. Sad

  2. Angry D. Ill

DO NOT WRITE HERE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PhÇn 3: T×m mét tõ thÝch hîp nhÊt ®iÒn vµo chç trèng trong ®o¹n v¨n sau. Mçi chç trèng chØ ®iÒn mét tõ.

Sarah and Collin live in an ...........................(26) house in an English village. Sarah is a secretary. She ...........................(27) five miles to work everyday in her car. She works seven ...........................(28) a day, from 9 a.m. until 4 p.m. In the evening, she ...........................(29) diner for Colin and her daughter. Colin ...........................(30) at home. The village post office is one room in their house and Colin works ...........................(31). In the evening he ...........................(32) works or watch television. The people in the village ...........................(33) their stamps in Colin and Sarah's house! The post office is there, ...........................(34).


It's a lovely house. ...........................(35) living room is yellow. There are two big blue sofas. There is an antique chair ...........................(36) tables. There is a big picture ...........................(37) Sarah and her daughter. Sarah's mother is a painter. There ...........................(38) usually flowers. Sarah likes yellow and white flowers. ...........................(39) kitchen and bathroom are new.
Colin and Sarah are very happy in their house and I ...........................(40) visiting them.
PhÇn 4: T×m mét tõ mµ phÇn in nghiªng vµ g¹ch ch©n cã c¸ch ph¸t ©m kh¸c c¸c tõ kia. Khoanh trßn mét trong bèn ch÷ c¸i ®­îc chän: A, B, C hoÆc D.


  1. A. close B. both C. dozen D. so

  2. A. plow B. how C. cow D. flow

  3. A. busy B. thus C. must D. bus

  4. A. well B. bell C. forget D. pretty

  5. A. rate B. private C. late D. date


PhÇn 5: Dïng c¸c tõ vµ nhãm tõ gîi ý sau ®©y dùng thµnh c¸c c©u hoµn chØnh.
46. Neither / my friend / I / remember / address.

______________________________________________________________________

47. It / difficult / get / there / on time.

______________________________________________________________________

DO NOT WRITE HERE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

48. We / glad / see / our friends / after / long time.

______________________________________________________________________

49. They / finally / find / new house / near / river.

______________________________________________________________________

50. How / far / office / from here ?

______________________________________________________________________




PhÇn 6: Chän tõ/nhãm tõ ®óng trong c¸c c©u sau. Khoanh trßn tõ/nhãm tõ ®­îc chän.
51. It all started with/ by a picture I found at my grandmother's house.

52. I decided that the only way to travel around India was/were on an elephant.

53. The gap between two buildings was not big enough/ enough big to go through.

54. His parents were getting more and more angry at/with him.

55. Were/Was everybody hurt in the accident?

56. He denied to open/opening the letter and I believed him.

57. I felt so exciting/excited that I could not sleep.

58. Firstly,/At first, the clock worked well, but after two days, It stopped.

59. As soon as the bird saw the cat, it flied/flew away.

60. At the party we met some old friends of us/ours.


TRƯỜNG ĐẠI HỌC HÀ NỘI Trung tâm Đào tạo Từ xa


BÀI KIỂM TRA ĐẦU VÀO
Họ và tên Thí sinh: _____________________________ Số báo danh: ___________

Ngày tháng năm sinh: ___________________ Ngày thi: ____/5 / 2007



NGHE HIỂU

Phần 1: Thí sinh sẽ được nghe HAI lần đoạn băng sau đây. Trong khi nghe, điền vào chỗ trống đánh số từ 1 đến 10 những thong tin còn thiếu

Time she usually gets up: __________________ (1)


At 7.45 she leaves home for __________________ (2)
Things she does during weekend morning: - gets up _______________ (3)

- makes some tea.

- listens to ________________ (4)
On Saturday morning, she goes to a __________________ (5)

with _______________ (6)


On Saturday afternoon, she goes to a __________________ (7)
On Saturday evening, she has dinner and goes to ___________________ (8)
She sometimes plays _____________________ (9) on Sunday afternoon.
She goes to bed at ____________ (10) on Sunday evening.

Phần 2: Thí sinh sẽ được nghe HAI lần đoạn băng sau đây. Trong khi nghe, đánh dấu câu nào đúng, câu nào sai so với nộI dung bài hộI thoại.





TRUE

FALSE

11. The man doesn't know which is the world’s tallest building.







12. The tallest statue in the world is in Russia.







13. The Motherland Castle was built in China.







14. The Lantau Buddha cost $60,000 to build.







15. It is as tall as a 23 meters.







16. The Dafo Buddha is the tallest statue in Asia.







17. The big toe of Lantau is 8 meters long.







18. A person could live on the toenail of the Dafo Buddha.







19. These toenails are two meters wide.







20. The Crazy Horse will be the tallest building in the world.








KEYS: - ENTRANCE K18
PART 1 (One mark each = 20)



  1. D 6. B

  2. A 7. D

  3. B 8. C

  4. B 9. C

  5. B 10. B




11. C 16. A

12. A 17. B

13. B 18. C

14. C 19. B

15. B 20. C



Part 2 (Two marks each = 10)
21. B 22. A 23. D 24. C 25. C

Part 3 (One mark each . Total: 15)
26. old 31. there 36. and

27. drives 32. either 37. of

28. hours 33. buy 38. are

29. prepares/makes 34. too 39. The

30. works 35. The 40. like/love
Part 4 (One mark for each correct answer. Total: 05)
41. C 42. D 43. A 44. D 45. B
Part 4 (Two marks for each correct answer. Total: 10)
46. Neither my friend or I remember the address.

47. It's difficult to get there on time.

48. We were glad to see our friends again after such a long time.

49. They finally found a new house near a/the river.

50. How far is the office from here?
Part 5 (One mark for each correct answer. Total: 10)
51. with 52. was 53. big enough 54. with 55. was

56. opening 57. excited 58. At first 59. flew 60. Ours



KEYS TO THE LISTENING TEST (30 MARKS)
Part 1 ( TWO marks for each correct answer. Total: 20)


  1. seven (7) o’clock 6. a friend

  2. work 7. Japanese language school

  3. late ( (8 o’clock) 8. cinema

  4. radio 9. tennis

  5. restaurant 10. eleven (11 ) o’clock


Part 2 ( One mark for each correct answer. Total: 10)
11. F 16. T

12. T 17. F

13. F 18. F

14. F 19. T



15. F 20. T


Cơ sở dữ liệu được bảo vệ bởi bản quyền ©hocday.com 2016
được sử dụng cho việc quản lý

    Quê hương