Date of teaching: /8/2013 Period 1: initial test



tải về 3.92 Mb.
trang1/7
Chuyển đổi dữ liệu15.05.2018
Kích3.92 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7


Date of teaching: ………./8/2013
Period 1: initial test

I. Objectives:

By the end of the lesson, students will be able to:

1. Knowledge: (3 basic levels: recognisation, comprehension, application)

- Vocabulary: revision vocab

- Language: revision of tenses

2. Skill(s): use the skill(s) they have learnt to do the tasks required: Listen, read, write

3. Attitude: have a positive attitude towards what they have learnt.

II. PREPARATIONS

Teacher: Test

Students: …………...

III. Anticipated problems:

IV. PROCEDURE:

I/ Choose the best answer (2.5 points)

1.Nga..........a letter at eight o'clock last night .

A. write

B. was writing

C. is writing

D. writes

2. Mrs Nga.......always.........her umbrellas

A.were/ losing

B. has/ lost

C. will/ lose

D. is/ losing

3.They have to............the rice from the husk and then cook the rice.

A. separate

B.take

C. bring

D. make

4. I'm interested in the...............contest.

A. making-fire

B. fire-making

C. fire-made

D. made-fire

5.The first prize.........to the Mekong Team just after the final match yesterday.

A. is awarded

B. was awarded

C. awards

D. awarded

6 . My teacher said he …….tired and…..to go home.

A. is/ wants

B. is / wanted

C. was / wants

D. was / wanted

7 . I asked Nga…………I could borrow her book !

A. and

B. if

C. or

D. but

8 . Angkor Wat is one of the largest……. in the world.

A. temples

B. churches

C. pagodas

D. tombs

9. Jane is always............... television.

A. watch

B.watching

C.seeing

D.hear

10.French food is different................ Viet Nam’s.



A. in

B.at

C.from

D.with

II.Read then choose the suitable word to complete the passage (2.5 points)

India Greece compiled included wonder Egypt

Centuries ago in Ancient Greece, a man by the name of Antipater of Sidon (1)................ a list of what he thought were the seven wonders of the world. The seven (2).................. the Hanging Gardens of Babylon in present- day Iraq, the Statue of Zeus in Greece , and the Pyramid of Cheops in (3).................... . The Pyramid is the only (4)..................you can still see today . Many people claim that there were other wonders , which the ancient Greeks knew
nothing about . These included The Great Wall of China , The Taj Mahal in (5)..................... and Angkor Wat in Cambodia.

III. Rewrite the sentences(2.5 points)

1.Someone painted the wall last night..

® The wall...................................................................................................

2. My friend sent me an invitation

® I was..........................................................................................................

3.“I am leaving in the morning.” he said

®He said that................................................................................................

4. “Can I help you ? " she asked him.

®She asked him ...........................................................................................

5. “What are you doing?’’ Lan asked me

®Lan asked me..............................................................................................

Answer key

I/ (2.5 points)

1. B 2. D 3. A 4. B 5. B

6 . D 7 . B 8 . A 9. B 10. C

II. (2.5 points)

1. compiled 2. included 3. Egypt 4. wonder 5. India



III. (2.5 points)

1. The wall was painted last night

2. I was sent an invitation by my friend

3. He said that he was leaving in the morning.

4. She asked him if he could help her.

5. Lan asked me what I was doing.


Date of teaching: ...../……./ 2012
UNIT 1 : A VISIT FROM A PEN PAL

Period 2: Lesson 1: GETTING STARTED + LISTEN AND READ

  1   2   3   4   5   6   7


Cơ sở dữ liệu được bảo vệ bởi bản quyền ©hocday.com 2016
được sử dụng cho việc quản lý

    Quê hương