Bộ Giáo Dục và Đào tạo Đề chính thức Kỳ thi Tốt nghiệp trung học phổ thông ( hệ 7 năm) Năm học : 2003 2004



tải về 66 Kb.
Chuyển đổi dữ liệu30.08.2016
Kích66 Kb.
Bộ Giáo Dục và Đào tạo

Đề chính thức

Kỳ thi Tốt nghiệp trung học phổ thông ( hệ 7 năm)

Năm học : 2003 - 2004

------------------

QUESTION I: Put each verb in brackets in the correct tense (1.5p).

A. Yesterday Ann introduced me to her husband. As I 1. (see) …………….him, I 2. (know) ……………..that I 3. (meet) …………. him before. We went to primary school together.

B. When she 1. (go) …………… out of the house this morning, she 2. (take) …………..her umbrella because it 3. (rain) ……………….

QUESTION II: Complete each of the following sentences by choosing the best option (2p).

1. Mary always takes good care (for / of / to / with) her children.

2. How (much / many / little / few) coffee did she buy ?

3. My sister enjoys (read / to read / reading / to be reading) at night.

4. Farmers can protect their land by (grow / growing / grew / grown) different crops on

the same land.

5. Do you know the reason (why / when / where / which) the English drive on the left?

6. We’ll meet him at the post office (when / that / what / where) we last met.

7. Henry was born (on / in / at / to) 1992.

8. Lisa is very good (at / with / in / about) mathematics.

9. The forest fire went (after / off / out / along) after two days.

10. I always find it hard to keep pace (up / with / for / on) Nam, one of the best students

in my class.

11. The laser beam can kill (healthy / diseased / neighboring / unharmed) cells.

12. John used to (play / playing / played / be playing) rugby. Now he plays tennis.

13. English is spoken as the (second / first / foreign / international) language in Australia

14. There’s a tendency (to work / working / worked / be working) for foreign companies.

15. The custom dates back to the days (where / when / why / which) the English traveled

on horseback.

16. Would you like something (to drink / drank / drinking / drink) ?

QUESTION III: Give the correct form of the words in brackets to finish the following

sentences (1.5p).

1. Lasers can be used to treat …… . (deaf)

2. Smoking can cause …... diseases. (danger)

3. Fertilizers can help …... the soil. (rich)

4. Hundreds of …… have been involved in the research. (science)

5. Nitric oxide is …... poisonous. (high)

6. The man took his …... time over a smoke. (comfort)

QUESTION IV: Fill in each blank with one suitable word to complete the following

passage (1p).

A million years …(1)… there were a lot more species of animal …(2)… there are now. Some

species …(3)… naturally, but today they are disappearing faster than before.

Some of them are in …(4)... from natural accidents, some animals die because of small

changes in the weather or because of our behavior.

QUESTION V: Read the passage then decide whether each of the sentences below is

true or false (1p).

New Year’s Eve is on 31 December, the last day before the New Year begins. In many

places people go to parties, bars or restaurants with their friends in the evening.

In London, people go to Trafalgar Square. Just before midnight, they look at the clock and

together they count the last ten seconds before the New Year begins.

Many people drink a glass of champagne, light some fireworks or dance until the sun comes up.

1. 31 December is the last day of the year.

2. In many places people go to parties, bars with friends on New Year’s Day.

3. On New Year’s Eve, Londoners go to Trafalgar Square and just before midnight,

together they count the last ten minutes of the year.

4. Many people light some fireworks or dance until the sun rises.

QUESTION VI: Finish each of the following sentences in such a way that it is as

similar as possible in meaning to the original sentence (2p).

1. “ Study hard, boys.”

→ She told the boys ………………………………………

2. The coat is too small for him to wear.

→ The coat isn’t …………………………………………...

3. “ Let’s get together next Saturday.”

→ How about …………………………………………….. ?

4. John didn’t go to work because he was seriously ill.

→ If ………………………………………………………..

5. It was such a boring film that she fell asleep.

→ The film was ……………………………………………

6. Today American women often earn their own money.

→ Today American women are used ………………………

7. Many years ago people believed the earth was flat.

→ Many years ago the earth ………………………………..

8. I’ll give Nick a map. I want him to find the way all right.

→ I’ll give Nick the map so ………………………………...

QUESTION VII: Use the suggested words to make complete sentences (1p).

1. Language / not / private property / those / use it //

2. Many foods / drinks / sold / plastic bottles / boxes / which / reused //

--------- THE END --------


ÑAÙP AÙN

QUESTION I: Mçi ®éng tõ ®óng 0,25 ®iÓm (®) (0,25 ® x 6 = 1,5 ®)

A. 1. saw 2. knew 3. had met

B. 1. went 2. took 3. was raining

QUESTION II: Mçi c©u ®óng 0,125 ® (0,125 ® x 16 = 2,0 ®)

1. of 2. much 3. reading 4. growing

5. why 6. where 7. in 8. at

9. out 10. with 11. diseased 12. play

13. first 14. to work 15. when 16. to drink

QUESTION III: Mçi ch÷ ®óng 0,25 ® (0,25 ® x 6 = 1,5 ®)

1. deafness 2. dangerous 3. enrich

4. scientists 5. highly 6. comfortable

QUESTION IV: Mçi ch÷ ®óng 0,25 ® (0,25 ® x 4 = 1,0 ®)

1. ago 2. than 3. disappear / disappeared 4. danger

QUESTION V: Mçi c©u ®óng 0,25 ® (0,25 ® x 4 = 1,0 ®)

1. TRUE 2. FALSE 3. FALSE 4. TRUE

QUESTION VI: Mçi c©u ®óng 0,25 ® (0,25 ® x 8 = 2,0 ®)

1. She told the boys to study hard.

2. The coat isn’t big / large enough for him to wear.

3. How about getting together next Saturday?

4. If John hadn’t been seriously ill, he would have gone to work.

5. The film was so boring that she fell asleep.

6. Today American women are used to earning their own money.

7. Many years ago the earth was believed to be flat.

8. I’ll give Nick a map so / so that he can / will find the way all right.

QUESTION VII: Mçi c©u ®óng 0,5 ®; nÕu sai 1- 2 lçi cho 0,25 ®; sai 3 - 4 lçi cho 0 ®

(0,5 x 2 = 1,0 ®)

1. Language is not (necessarily) the private property of those who use it.

2. Many foods and drinks are sold in plastic bottles and/ or boxes which are / can /

will be reused.

*Chó ý:

1. Mét sè bµi tËp cã thÓ cã nh÷ng c¸ch diÔn ®¹t kh¸c víi ®¸p ¸n ®· cho; nÕu b¶o ®¶m

®óng ng÷ ph¸p vµ ®óng víi yªu cÇu cña ®Ò bµi th× vÉn chÊm theo thang ®iÓm trong

h−íng dÉn chÊm.

2. Tæng sè ®iÓm toµn bµi lµ 10 ®iÓm.

ChÊm tõng phÇn, sau ®ã céng ®iÓm toµn bµi; chØ lµm trßn ®iÓm toµn bµi (®Õn nöa

®iÓm) theo qui ®Þnh.

Bé gi¸o dôc vµ ®µo t¹o

§Ò chÝnh thøc

ThÝ sinh ph¶i kiÓm tra: §Ò thi cã 02 trang.

kú thi tèt nghiÖp trung häc phæ th«ng

n¨m häc 2004 - 2005

--------------

M«n thi: TiÕng anh (hÖ 7 n¨m)

Thêi gian lµm bµi: 90 phót, kh«ng kÓ thêi gian giao ®Ò.

(ThÝ sinh lµm bµi ra giÊy thi)

CÂU I (1,5 điểm). Chọn dạng thích hợp cho mỗi động từ trong ngoặc của đoạn văn sau

(trong bài làm chỉ cần viết chữ số và chữ A, B, C hoặc D tương ứng với từ/cụm từ

được chọn):

Mary had to go to New York last week, but she almost 1 (miss) the plane. She 2 (stand)

in the queue at the check-in desk when she suddenly 3 (realize) that she 4 (leave) her

passport at home. Fortunately, she 5 (not/live) very far from the airport, so she 6 (have)

time to take a taxi home to get it.

1. A. missed B. was missing C. had missed D. had been missing

2. A. stood B. had stood C. was standing D. had been standing

3. A. was realizing B. realized C. had realized D. would realize

4. A. was leaving B. left C. had left D. would leave

5. A. hadn't lived B. hasn't lived C. isn't living D. doesn't live

6. A. has B. had C. had had C. had had

CÂU II (3,5 điểm). Chọn một từ/cụm từ thích hợp cho mỗi chỗ trống trong những câu sau

(trong bài làm chỉ cần viết chữ A, B, C hoặc D tương ứng với từ/cụm từ được chọn):

1. Hurry up or you'll be late _____ school.

A. on B. in C. to D. for

2. May I introduce you _____ Mrs. Brown?

A. for B. with C. to D. of

3. _____ the students in my class enjoy taking part in social activities.

A. Most of B. Most C. Many D. The number of

4. He's always busy. He has _____ time to relax.

A. much B. little C. a little D. plenty of

5. I am used to _____ by plane.

A. travel B. to travel C. travelled D. travelling

6. Doctors use laser beams _____ bone in ear surgery.

A. to remove B. remove C. removing D. removed

7. We set off early _____ we wouldn't get stuck in the traffic.

A. because B. so that C. although D. in case

8. He always wears clothes _____ are too small for him.

A. why B. what C. which D. where

9. He felt _____ with the results of his exam.

A. disappointing B. disappointed C. disappointedly D. disappointment

10. Don't be afraid. This snake is _____ .

A. harm B. harmful C. harmless D. unharmed

11. Fortunately, the plane landed _____ after the violent storm.

A. safe B. safely C. unsafe D. safety

12. During his _____, his family lived in the United States.

A. child B. childish C. childlike D. childhood

13. She did the job_____ .

A. succeed B. successful C. successfully D. unsuccessful

14. There are a lot of _____ jobs in this company.

A. attractive B. attracted C. attract D. attraction

CÂU III (1 điểm). Điền một từ thích hợp vào mỗi chỗ trống được đánh số trong đoạn văn

sau:


Rivers are one of the world's most important natural 1. _____. Many cities are on large

rivers, and almost every country 2. _____ at least one river that plays an important part 3. ____

the lives of its people. Besides transportation, rivers supply food, water for crops, water to drink,

4. _____ opportunities for recreation.

CÂU IV (1,5 điểm). Hãy cho biết 6 nhận xét sau đoạn văn dưới đây là ĐÚNG (TRUE) hay

SAI (FALSE) so với nội dung đoạn văn. Viết chữ số và TRUE hoặc FALSE cho mỗi

câu vào bài làm:

Air pollution is a serious problem in many cities. Motor vehicles, factories and other sources

create so much air pollution that it may hang in the air like dirty fog. Air pollution threatens the

health of the people who live in cities. City wastes cause water pollution when they are poured

into the waterways. These wastes kill fish and make some areas unfit for swimming. In addition,

many large cities have difficulties in disposing of their garbage. The amount of garbage grows

each year, but places to put it are quickly filling up. Citizens, governments, industries, scientists,

and business people must work together in different ways to gradually reduce pollution. For

example, most cities have introduced recycling programmes.

1. Motor vehicles and factories are among some sources of air pollution.

2. Air pollution doesn't endanger people's health in some cities.

3. Air pollution is the only problem of the environment mentioned in this passage.

4. Garbage disposal is a problem in many large cities.

5. Everyone must cooperate to reduce pollution.

6. We can reduce pollution by recycling programmes only.

CÂU V (2 điểm). Hoàn thành các câu sau sao cho nghĩa của chúng tương đương với các câu

đã cho. Hãy bắt đầu bằng cụm từ cho sẵn:

1. Would you please give me a hand?

Would you mind ___________________________ ?

2. I can't understand him because he speaks so quickly.

If he didn't_________________________________ .

3. Although he took a taxi, he arrived late for the concert.

In spite of _________________________________ .

4. The suitcase is so heavy that I can't carry it.

It is such ___________________________________ .

5. People say that he is an excellent footballer.

He is _______________________________________ .

6. Barbara cooks better than Mike does.

Mike doesn't __________________________________ .

7. She asked, "How many Japanese students are there in your class, Tom?"

She asked Tom ________________________________ .

8. Julia has been working for this company for six years.

Julia started ___________________________________ .

CÂU VI (0,5 điểm). Dùng từ/cụm từ gợi ý để viết thành câu hoàn chỉnh:

1. Conservation / safeguarding / preservation / natural resources //

2. When / woman / man / introduced / shaking hands / up to / woman //



.......HÕT.......

ThÝ sinh kh«ng ®−îc dïng tµi liÖu. Gi¸m thÞ kh«ng gi¶i thÝch g× thªm.

Hä vµ tªn thÝ sinh: ....................................................................Sè b¸o danh:.................................................

Ch÷ ký cña gi¸m thÞ sè 1: ............................................. Ch÷ ký cña gi¸m thÞ sè 2: ....................




Bé gi¸o dôc vµ ®µo t¹o kú thi tèt nghiÖp trung häc phæ th«ng

n¨m häc 2004 - 2005

h¦íng dÉn chÊm THI

ĐỀ CHÍNH THỨC MÔN: TIẾNG ANH (HỆ 7 NĂM)

(B¶n hưíng dÉn chÊm gåm 02 trang)

I. Hướng dẫn chung

* Nếu thí sinh làm bài không theo cách nêu trong đáp án mà vẫn đúng thì

cho đủ điểm như hướng dẫn quy định (đối với từng phần).

* Việc chi tiết hóa thang điểm (nếu có) so với thang điểm trong hướng

dẫn chấm phải đảm bảo không sai lệch với hướng dẫn chấm và được thống nhất

thực hiện trong Hội đồng chấm thi.

* Sau khi cộng điểm toàn bài mới làm tròn điểm thi, theo nguyên tắc:

Điểm toàn bài được làm tròn đến 0,5 điểm (lẻ 0,25 làm tròn thành 0,5; lẻ 0,75

làm tròn thành 1 điểm).

II. Đáp án và thang điểm

CÂU I: Mỗi động từ đúng 0,25 điểm (0,25đ x 6 = 1,5 điểm)

1. A 2. C 3. B 4. C 5. D 6. B

CÂU II: Mỗi câu đúng 0,25 điểm (0,25đ x 14 = 3,5 điểm)

1. D 2. C 3. A 4. B 5. D

6. A 7. B 8. C 9. B 10. C

11. B 12. D 13. C 14. A

CÂU III: Mỗi từ đúng 0,25 điểm (0,25đ x 4 = 1 điểm)

1. resources 2. has 3. in 4. and

CÂU IV: Mỗi câu đúng 0,25 điểm (0,25đ x 6 = 1,5 điểm)

1. TRUE 2. FALSE 3. FALSE

4. TRUE 5. TRUE 6. FALSE

CÂU V: Mỗi câu đúng 0,25 điểm (0,25đ x 8 = 2 điểm)

1. Would you mind giving me a hand?

2. If he didn't speak so quickly, I could understand him.

3. In spite of taking a taxi /In spite of the fact that he took a taxi, he

arrived late for the concert.

4. It is such a heavy suitcase that I can't carry it.

5. He is said to be an excellent footballer.

6. Mike doesn't cook as/so well as Barbara (does).

7. She asked Tom how many Japanese students there were in his class.

8. Julia started working for this company six years ago. 2

CÂU VI: Mỗi câu đúng 0,25 điểm (0,25đ x 2 = 0,5 điểm)

1. Conservation is / means the safeguarding and preservation of natural

resources.

2. When a woman and a man are introduced, shaking hands is up to the

woman.


------ HÕT ------


BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO

ĐỀ THI CHÍNH THỨC

KỲ THI TỐT NGHIỆP TRUNG HỌC PHỔ THÔNG NĂM 2006

Môn thi: TIẾNG ANH - Hệ 7 năm

Thời gian làm bài: 60 phút; 50 câu trắc nghiệm (đề thi có 4 trang)

.

Câu 1: Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại:



A. study B. reply C. apply D. rely

Câu 2: Chọn từ mà phần gạch chân có cách phát âm khác với những từ còn lại:

A. churches B. chairman C. chemist D. changes

Câu 3: Chọn từ mà phần gạch chân có cách phát âm khác với những từ còn lại:

A. heat B. seat C. great D. meat

Câu 4: Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

Gold, as well as silver, .................. in price.

A. have risen B. has risen C. rise D. are rising

Câu 5: Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

He ............... to New York three times this year.

A. had been B. was C. is D. has been

Câu 6: Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

I remember .................... you about this before.

A. tell B. to tell C. telling D. told

Câu 7: Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

Each of you ............ a share in the work.

A. have B. has C. having D. to have

Câu 8: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

He let the letter ................ onto the floor.

A. fall B. falls C. falling D. fell

Câu 9: Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

.......................... all my warnings, he tried to fix the computer himself.

A. Instead of B. In spite of C. Although D. Because

Câu 10: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

.................. your homework finished last night?

A. Was B. Did C. Are D. Do

Câu 11: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

Have you decided to apply .................... the job yet?

A. for B. to C. into D. off

Câu 12: Chọn phương án thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

Mr. Brown has .................... many patients .................... he is always busy.

A. too/that B. very/until C. such/that D. so/that

Câu 13: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

We are very fond .......... folk music.

A. in B. at C. with D. of

Câu 14: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

The children, ............... parents work late, are taken home by bus.

A. that B. whom C. whose D. their

Câu 15: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

He wanted to know the reason ............... I was late.

A. as B. for C. why D. because

Câu 16: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

She doesn't understand ................. I am saying.

A. what B. that C. whose D. where

Câu 17: Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

We have to start early .............................. we won't be late.

A. so that B. that C. because D. because of

Câu 18: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

The place .................... we spent our holiday was really beautiful.

A. what B. who C. where D. which

Câu 19: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

She goes .................... a lot. She hardly ever spends an evening at home.

A. out B. down C. along D. over

Câu 20: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

There are small .................... between British and American English.

A. differences B. different C. difference D. differently

Câu 21: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

Some species of rare animals are in .................... of extinction.

A. danger B. dangerous C. dangerously D. endanger

Câu 22: Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

We are .................... of the long journey.

A. tire B. tiring C. tired D. to tire

Câu 23: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

Sara speaks so .................... that I can't understand her.

A. fast B. fastly C. faster D. fastest

Câu 24: Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

Would you mind .................... me a hand with this bag?

A. give B. giving C. to give D. to giving

Câu 25: Xác định từ có gạch dưới cần phải sửa, để câu sau trở thành chính xác:

When I came in, everyone were watching a film.

A B C D

Câu 26: Xác định từ/cụm từ có gạch dưới cần phải sửa, để câu sau trở thành chính xác:

My family spent an interested holiday in Europe last summer.

A B C D


Câu 27: Xác định từ/cụm từ có gạch dưới cần phải sửa, để câu sau trở thành chính xác:

My uncle lived in Hanoi since 1990 to 1998, but he is now living in Hue.

A B C D

Câu 28: Xác định từ/cụm từ có gạch dưới cần phải sửa, để câu sau trở thành chính xác:

He stopped to smoke because it is harmful for his health.

A B C D


Câu 29: Chọn câu (ứng với A hoặc B, C, D) diễn đạt đúng nghĩa câu sau:

I didn't have an umbrella with me, so I got wet.

A. If I had had an umbrella, I wouldn't get wet.

B. If I had had an umbrella, I would get wet.

C. If I had had an umbrella, I wouldn't have got wet.

D. If I had had an umbrella, I would have got wet.

Câu 30: Chọn cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

Peter wanted to win the race. He ran ........................ .

A. so fast as he can B. fast as he could C. fast as he can D. as fast as he could

Câu 31: Chọn câu (ứng với A hoặc B, C, D) diễn đạt đúng nghĩa câu sau:

The coffee was too hot for me to drink.

A. The coffee is so hot that I can't drink it.

B. The coffee is so hot that I can't drink.

C. The coffee was so hot that I couldn't drink.

D. The coffee was so hot that I couldn't drink it.

Câu 32: Chọn câu (ứng với A hoặc B, C, D) diễn đạt đúng nghĩa câu sau:

Learning English is not easy.

A. It is not easy to learning English. B. It is easy learning English.

C. It is not easy to learn English. D. It is not difficult to learn English.

Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để điền vào chỗ trống trong bài khoá sau, từ câu

33 đến câu 42:

Approximately 350 million people ......(33).... English as their first .....(34)...... . About the

same number use it .....(35).... a second language . It is the language .....(36).... aviation,

international sport and world trade. 75% of the world's .....(37).... is in English, 60% of the world's

radio stations ....(38).... in Eng lish , and more than half of the world ' s newspapers are

.....(39).... in English. It is an official language in 44 countries. In .....(40).... others, it is the

language of business, commerce and technology. There are many.....(41).... of English, but

Scottish, Australian, Indian and Jamaican speakers of English, in spite of the differences in

pronunciation, structure and vocabulary, would .....(42).... that they are all speaking the same basic

language.

Câu 33: A. say B. speak C. tell D. talk

Câu 34: A. language B. languages C. linguistics D. linguist

Câu 35: A. of B. with C. as D. in

Câu 36: A. on B. to C. from D. of

Câu 37: A. mail B. parcels C. envelopes D. letters

Câu 38: A. broadcast B. travel C. write D. show

Câu 39: A. spoken B. printed C. sold D. taken

Câu 40: A. an B. more C. many D. much

Câu 41: A. varieties B. kind C. type D. sort

Câu 42: A. use B. keep C. invent D. recognize

Đọc kỹ bài khoá sau và chọn phương án đúng (ứng với A hoặc B, C, D) cho các câu từ 43

đến 47:


I was born in Newcastle, a city in the North East of England. Newcastle is on the bank of the

River Tyne. It is quite big, with a population of about 200,000 people. There is a cathedral and a

university. There are five bridges over the River Tyne, which link Newcastle to the next town,

Gateshead, where there is one of the biggest shopping centres in the world. A few years ago, the main

industries were shipbuilding and coalmining, but now the chemical and soap industries are important.

I moved to London ten years ago but I often return to Newcastle. I miss the people, who are very

friendly, and I miss the beautiful countryside near the city, where there are so many hills and streams.

Câu 43: Newcastle is ............................ .

A. a city near the North East of England B. a small town in England

C. a city in the North East of England D. a city in the North of England

Câu 44: The population of Newcastle is .................... .

A. 200,000 people B. much less than 200,000 people

C. much more than 200,000 people D. about 200,000 people

Câu 45: Gateshead has one of ................................ in the world.

A. the largest rivers B. the most important shipbuilding industries

C. the most beautiful countrysides D. the biggest shopping centres

Câu 46: According to the passage, the writer ...................... .

A. is still living in Newcastle B. has never returned to Newcastle

C. doesn't live in Newcastle any more D. has come back to live in Newcastle

Câu 47: Which of the following is NOT true about Newcastle?

A. Its people are friendly. B. Its main industry now is shipbuilding.

C. It has a cathedral and a university. D. It is next to Gateshead.

Câu 48: Chọn từ/cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

Susan is looking for something .................... .

A. eat B. to eating C. to eat D. eating

Câu 49: Chọn từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

We need more sugar. There is .................. sugar in the pot.

A. much B. many C. any D. little

Câu 50: Chọn cụm từ thích hợp (ứng với A hoặc B, C, D) để hoàn thành câu sau:

...................... is Oxford from Cambridge?

A. How long B. How far C. How long away D. How often

----------------------------------------------------- HẾT ----------

BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO

ĐỀ THI CHÍNH THỨC

KỲ THI TỐT NGHIỆP TRUNG HỌC PHỔ THÔNG NĂM 2006

Môn thi: TIẾNG ANH - Hệ 7 năm

ĐÁP ÁN

TT Câu Đáp án



1 Câu 1 A Câu 26 B

2 Câu 2 C Câu 27 B

3 Câu 3 C Câu 28 A

4 Câu 4 B Câu 29 C

5 Câu 5 D Câu 30 D

6 Câu 6 C Câu 31 D

7 Câu 7 B Câu 32 C

8 Câu 8 A Câu 33 B

9 Câu 9 B Câu 34 A

10 Câu 10 A Câu 35 C

11 Câu 11 A Câu 36 D

12 Câu 12 D Câu 37 A

13 Câu 13 D Câu 38 A

14 Câu 14 C Câu 39 B

15 Câu 15 C Câu 40 C

16 Câu 16 A Câu 41 A

17 Câu 17 A Câu 42 D

18 Câu 18 C Câu 43 C

19 Câu 19 A Câu 44 D

20 Câu 20 A Câu 45 D

21 Câu 21 A Câu 46 C

22 Câu 22 C Câu 47 B

23 Câu 23 A Câu 48 C

24 Câu 24 B Câu 49 D



25 Câu 25 C Câu 50 B

............Hết............
: 2011
2011 -> HƯỚng dẫn viết tiểu luậN, kiểm tra tính đIỂm quá trình môn luật môi trưỜNG
2011 -> Dat viet recovery cứu dữ liệu-hdd services-laptop Nơi duy nhất cứu dữ liệu trên các ổ cứng Server tại Việt Nam ĐC: 1a nguyễn Lâm F3, Q. Bình Thạnh, Tphcm
2011 -> Ubnd tỉnh thừa thiên huế SỞ giáo dục và ĐÀo tạO
2011 -> SỞ TƯ pháp số: 2692 /stp-bttp v/v một số nội dung liên quan đến việc chuyển giao CỘng hòa xã HỘi chủ nghĩa việt nam
2011 -> QUỐc hội nghị quyết số: 24/2008/QH12 CỘng hoà XÃ HỘi chủ nghĩa việt nam
2011 -> NĐ-cp cộng hòa xã HỘi chủ nghĩa việt nam độc lập – Tự do – Hạnh phúc
2011 -> BỘ NỘi vụ CỘng hoà XÃ HỘi chủ nghĩa việt nam
2011 -> Nghị quyết số 49-nq/tw ngàY 02 tháng 6 NĂM 2005 CỦa bộ chính trị VỀ chiến lưỢc cải cách tư pháP ĐẾn năM 2020
2011 -> Ủy ban nhân dân tỉnh bà RỊa vũng tàU
2011 -> Ủy ban nhân dân cộng hòa xã HỘi chủ nghĩa việt nam thành phố HỒ chí minh độc lập Tự do Hạnh phúc




Cơ sở dữ liệu được bảo vệ bởi bản quyền ©hocday.com 2019
được sử dụng cho việc quản lý

    Quê hương