ĐỀ khảo sát chất lưỢng lớP 11



tải về 111.98 Kb.
Chuyển đổi dữ liệu09.06.2018
Kích111.98 Kb.
ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG LỚP 11 Đề 1

Môn : Anh văn - Thời gian : 45 phút

Họ và tên :…………..………………. …Số báo danh:…………..Lớp……

Part I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others. (1.p)

1. A. change B. chicken C. architect D. kitchen

2. A. stopped B. looked C. laughed D. changed

3. A. knife B. book C. chicken D. like

4. A. generous B. passenger C. guitarist D. village

Part II. Read the passage, then choose the best answer (1.p)

Thien Mu pagoda was built on Ha Khe Hill, on the left bank of the Perfume River. According to the legend, Lord Nguyen Hoang, the founder of Nguyen dynasty, after being appointed to protect the southern land of the Gianh River, met an old lady in red who showed him a place to set up his headquarters in Kim Long village. They were built there and a pagoda was also constructed on the hill where the lady had appeared, and was called Linh Mu ( Propitious Lady) or Thien Mu (Heavenly Lady) pagoda.

The pagoda covers an area about 4 hectares. There are some note worthy works and objects of value such as the seventier Phuoc Duyen tower, which is 21.24 metres high. The bell in the tower, called Dai Hong Chung, was cast in the 18th century and was decorated with beautiful patterns. This is a beautiful and romantic pagoda which attracts deeply to all Hue’s inhabitants.

5 Where is Thien Mu situated?

A. left bank of the Perfume River B. right bank of the Perfume River

C. under a hill D. on the top of a mountain

6. Who was Lord Nguyen Hoang?

A. The founder of the Nguyen dynasty B. One of the kings

C. The builder of the pagoda D. The guardian of Ha Khe Hill

7. What colour were the old lady’s clothes?

A. blue B. green C. brown D. red

8. Why was Thien Mu Pagoda built there? It was built there because……………………………………..

A. the old lady had appeared there B. the old lady had ordered Nguyen Hoang to do it

C. it was near Kim Long village D. Nguyen Hoang didn’t want to set up his headquarters there

Part III. Complete the sentences by choosing A,B,C or D. (4ps)

9. Minh is the…………sudent in our class.

A. good B. better C. best D. well

10. My brother has a beautiful stamp………………

A. collect B. collector C. collective D. collection

11. He is ……to everyone, so he has few friends.

A. unfriendly B. friendly C. friend D. friendship

12. Mary and I are looking forward……………you.

A. of seeing B. for seeing C. to seeing D. to see

13. “ Will you come to the party tomorrow?” _ “ I will if I………no visitors”

A. have B. will have C. had D. am having

14. …………..to have lunch with us today?

A. Do you like B. Would you like C. Will you like D. Have you like

15. Please ask them………….in this area.

A. don’t smoke B. not smoking C. to not smoke D. not to smoke

16. In the future, machines…………………all the work for us

A. are doing B. will do C. were doing D. do

17. John Robinson is an English teacher. He…………for an apartment in Hanoi for his family now.

A. looks B. is looking C. looked D. will look

18. Every day Mr. Tuan…………..in the fields from 6a.m to 4 p.m

A. worked B. work C. is working D. works

19. Mai is very…………in computers. Computer science is her favorite class.

A. interest B. interesting C. interested D. interestedly

20. I don’t like him because he is too .......................

A. selfish B. enthusiastic C. helpful D. pleasant

21. Suddenly she recognized the ....................... of the situation that made her laugh.

A. wonder B. pleasure C. understanding D. humour

22. A good marriage is based on ................................ .

A. trust B. loyalty C. secret D. A & B

23. The children seem to be totally .............................. of working quietly by themselves.

A. unable B. impossible C. incapable D. not able

24. What is he doing over there? _ He is looking ……….his fountain pen.

A. with B. up C. for D. after

Part IV. Read the passage and choose the most suitable word for each blank . (1p)

To many people, their friends are the most important in their life. Really good friends always(25)……joys and sorrows with you and never turn their backs on you. Your best friend may be someone you have known all your life or someone you have grown (26)……..with. There are all sorts of things that can bring about this special relationship. It may be the result of enjoying the same activities and sharing experiences. Most of us have met someone that we have immediately felt relaxed with as if we had known them for ages. However, it really takes you years to get to know someone well (27)…….to consider your best friend. To the majority of us, this is someone we trust completely and (28)………understands us better than anyone else. It’s the person you can tell him or her your most intimate secrets.

25. A. have B. share C. spend D. give

26. A. on B. in C. through D. up

27. A. too B. enough C. such D. so

28. A. whom B. whose C. who D. which



Part V . Identify the mistake in each sentence. ( Chỉ ra lỗi sai trong các câu sau). (1.p)

29.What do you do if you won the first prize of the lottery?

A B C D

30. Most students want return home as soon as possible.



A B C D

31. She is the most beautiful woman whose I have ever met

A B C D

32. Mrs. Young is big and her husband isn't.

A B C D

Part VI. Arrange these words in the correct order.( Sắp xếp các từ sau thành câu có nghĩa).(2. ps)

33) took/ bicycle / It/ to/ repair/ him/ his / minutes / fifteen

à.........................................................................................................................................................................

34) man/ through/ window/ 5/ I/ minutes/ jump/ the/ saw a/ ago

à........................................................................................................................................................................ ..

35) me/ to/ with/ in/ They/ Florida/ invited/ stay/ them

à...........................................................................................................................................................................

36) hair/ friend/ My/ has/ face/ and/ black/ an/ oval

à.............................................................................................................................................................................

ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG LỚP 11 Đề 2

Môn : Anh văn - Thời gian : 45 phút

Họ và tên :……………………….……. Số báo danh:…..….……Lớp……

Part I. Complete the sentences by choosing A,B,C or D. (4ps)

1. Every day Mr. Tuan…………..in the fields from 6a.m to 4 p.m

A. work B. worked C. is working D. works

2. Mai is very…………in computers. Computer science is her favorite class.

A. interest B. interesting C. interestedly D. interested

3. I don’t like him because he is too .......................

A. helpful B. enthusiastic C. selfish D. pleasant

4. Suddenly she recognized the ....................... of the situation that made her laugh.

A. wonder B. humour C. understanding D. pleasure

5. A good marriage is based on ................................ .

A. trust B. loyalty C. secret D. A & B

6. The children seem to be totally .............................. of working quietly by themselves.

A. unable B. impossible C. not able D. incapable

7. What is he doing over there? _ He is looking ……….his fountain pen.

A. with B. up C. after D. for

8. Minh is the…………sudent in our class.

A. good B. better C. best D. well

9. My brother has a beautiful stamp………………

A. collector B. collect C. collective D. collection

10. He is ……to everyone, so he has few friends.

A. friendly B. unfriendly C. friend D. friendship

11. Mary and I are looking forward……………you.

A. of seeing B. for seeing C. to seeing D. to see

12. “ Will you come to the party tomorrow?” _ “ I will if I………no visitors”

A. have B. will have C. had D. am having

13. …………..to have lunch with us today?

A. Do you like B. Would you like C. Will you like D. Have you like

14. Please ask them………….in this area.

A. don’t smoke B. not smoking C. not to smoke D. to not smoke

15. In the future, machines…………………all the work for us

A. are doing B. were doing C. will do D. do

16. John Robinson is an English teacher. He…………for an apartment in Hanoi for his family now.

A. looks B. is looking C. looked D. will look

Part II. Read the passage and choose the most suitable word for each blank . (1p)

To many people, their friends are the most important in their life. Really good friends always(17)……joys and sorrows with you and never turn their backs on you. Your best friend may be someone you have known all your life or someone you have grown (18)……..with. There are all sorts of things that can bring about this special relationship. It may be the result of enjoying the same activities and sharing experiences. Most of us have met someone that we have immediately felt relaxed with as if we had known them for ages. However, it really takes you years to get to know someone well (19)…….to consider your best friend. To the majority of us, this is someone we trust completely and (20)………understands us better than anyone else. It’s the person you can tell him or her your most intimate secrets.

17. A. have B. spend C. share D. give

18. A. up B. in C. through D. on

19. A. too B. such C. enough D. so

20. A. whom B. whose C. who D. which



Part V . Identify the mistake in each sentence. ( Chỉ ra lỗi sai trong các câu sau). (1.p)

21. She is the most beautiful woman whose I have ever met

A B C D

22. Mrs. Young is big and her husband isn't.

A B C D

23.What do you do if you won the first prize of the lottery?

A B C D

24. Most students want return home as soon as possible.



A B C D

Part IV. Read the passage, then choose the best answer (1.p)

Thien Mu pagoda was built on Ha Khe Hill, on the left bank of the Perfume River. According to the legend, Lord Nguyen Hoang, the founder of Nguyen dynasty, after being appointed to protect the southern land of the Gianh River, met an old lady in red who showed him a place to set up his headquarters in Kim Long village. They were built there and a pagoda was also constructed on the hill where the lady had appeared, and was called Linh Mu ( Propitious Lady) or Thien Mu (Heavenly Lady) pagoda.

The pagoda covers an area about 4 hectares. There are some note worthy works and objects of value such as the seventier Phuoc Duyen tower, which is 21.24 metres high. The bell in the tower, called Dai Hong Chung, was cast in the 18th century and was decorated with beautiful patterns. This is a beautiful and romantic pagoda which attracts deeply to all Hue’s inhabitants.

25 Where is Thien Mu situated?

A. right bank of the Perfume River B. left bank of the Perfume River

C. under a hill D. on the top of a mountain

26. Who was Lord Nguyen Hoang?

A. The guardian of Ha Khe Hill B. One of the kings

C. The builder of the pagoda D. The founder of the Nguyen dynasty

27. What colour were the old lady’s clothes?

A. red B. green C. brown D. blue

28. Why was Thien Mu Pagoda built there? It was built there because……………………………………..

A. the old lady had appeared there B. the old lady had ordered Nguyen Hoang to do it

C. it was near Kim Long village D. Nguyen Hoang didn’t want to set up his headquarters there

Part III. Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others. (1.p)

29. A. chicken B. book C. knife D. like

30. A. guitarist B. passenger C. generous D. village

31. A. change B. chicken C. kitchen D. architect

32. A. laughed B. changed C. stopped D. looked

Part VI. Arrange these words in the correct order.( Sắp xếp các từ sau thành câu có nghĩa).(2. ps)

33) me/ to/ with/ in/ They/ Florida/ invited/ stay/ them

à...........................................................................................................................................................................

34) hair/ friend/ My/ has/ face/ and/ black/ an/ oval

à.............................................................................................................................................................................

35) took/ bicycle / It/ to/ repair/ him/ his / minutes / fifteen

à.........................................................................................................................................................................

36) man/ through/ window/ 5/ I/ minutes/ jump/ the/ saw a/ ago

à........................................................................................................................................................................ ..

ĐÁP ÁN đề 1

ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG LỚP 11

Môn : Anh văn

Câu 1- 32 ( 8 điểm) ( 0.25 đ /câu đúng)


1.C

2.D

3.A

4.C

5.A

6.A

7.D

8.A

9.C

10.D

11.A

12.C

13.A

14.B

15.D

16.B

17.B

18.D

19.C

20.A

21.D

22.D

23.C

24.C

25.B

26.D

27.B

28.C

29.A

30.B

31.C

32.B
Câu 33 -36 ( 2điểm)( 0.5 điểm/ câu đúng)

33) àIt took him fifteen minutes to repair his bicycle.

34) à I saw a man jump through the window 5 minutes ago.

35) à They invited me to stay with them in Florida.

36) à My friend has black hair and an oval face

ĐÁP ÁN đề 2

ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG LỚP 11

Môn : Anh văn

Câu 1- 32 ( 8 điểm) ( 0.25 đ /câu đúng)


1.D

2.D

3.C

4.B

5.D

6.D

7.D

8.C

9.D

10.B

11.C

12.A

13.B

14.C

15.C

16.B

17.C

18.A

19.C

20.C

21.C

22.B

23.A

24.B

25.B

26.D

27.A

28.A

29.C

30.A

31.D

32.B
Câu 32 -36 ( 2điểm)( 0.5 điểm/ câu đúng)

33) à They invited me to stay with them in Florida.

34)à My friend has black hair and an oval face

35) à It took him fifteen minutes to repair his bicycle.



36) à I saw a man jump through the window 5 minutes ago.

KHUNG MA TRẬN ĐỀ KIỂM TRA KSCL (2014-2015)

Tiếng anh 11

(kết hợp TL và TNKQ)


Tên Chủ đề


Nhận biết

Thông hiểu

Vận dụng

Tổng số câu/ số điểm

Cấp độ thấp

Cấp độ cao




TNKQ

TNKQ

TNKQ

TN

KQ

TL





Ngữ âm


Consonant: /k/,/t∫/

Consonant:

/-ed / , /ʤ/g/













Số câu

2

2










4

Số điểm Tỉ lệ %

0,5 đ

0,5đ












Từ vựng

Ngữ pháp

3 câu

5 câu

3 câu

5 câu













Số câu

8

8










16

Số điểm Tỉ lệ %
















Đọc hiểu







Chọn câu trả lời đúng

Chọn từ cần

điền







Số câu







4

4




8

Số điểm Tỉ lệ %
















Viết










Tìm lỗi sai

hoàn tất câu




Số câu










4

4

8

Số điểm Tỉ lệ %
















Tổng số điểm

Tỉ lệ %

10 câu

2,5đ


10 câu

2,5đ


4 câu



8 câu

2 đ


4 câu



36 câu

10đ



Giáo viên
Lê Tấn Thịnh
: vanban -> vb dethi
vanban -> Bch đOÀn tỉnh thanh hóa số: 381 bc/TĐtn-btg đOÀn tncs hồ chí minh
vanban -> Nghị ĐỊnh của chính phủ SỐ 35/2008/NĐ-cp ngàY 25 tháng 03 NĂM 2008
vanban -> BỘ NÔng nghiệP & phát triển nông thôn cục trồng trọt giới Thiệu
vanban -> 10tcn tiêu chuẩn ngành 10tcn 1011 : 2006 giống cà RỐt-quy phạm khảo nghiệm tính khác biệT, TÍnh đỒng nhấT
vanban -> TIÊu chuẩn ngành 10tcn 683 : 2006 giống dưa chuột-quy phạm khảo nghiệM
vanban -> QuyếT ĐỊnh của bộ trưỞng bộ NÔng nghiệp và phát triển nông thôn số 41/2004/QĐ-bnn ngàY 30 tháng 8 NĂM 2004
vb dethi -> I-phần trắc nghiệM (30 câu, 7,5 điểm) *Choose the best answer for each sentence
vb dethi -> Tröôøng thpt ngoâ Gia Töï Đ Đề 1 Ề kiểm tra học kỳ 1 LỚP 10 Môn : Sinh học Ban : Cơ bản Thời gian: 45 phút
vb dethi -> Bằng chứng tiến hoá Đề 1 : Câu hỏi 1




Cơ sở dữ liệu được bảo vệ bởi bản quyền ©hocday.com 2019
được sử dụng cho việc quản lý

    Quê hương